Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2018 08:36 - Ето какво се случва с хора, които се опитват да спрат психиатричните лекарства
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 842 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ето какво се случва с хора, които се опитват да спрат психиатричните лекарства

05/01/2018 / От Вики Батс

image   https://www.newstarget.com/2018-05-01-heres-what-happens-to-people-who-try-to-get-off-psychiatric-drugs.html

Много хора разказаха за потенциалните заплахи, породени от психиатричните лекарства. Често се обявяват за животоспасяващи лечения, малко скептици се дават по време на деня от основните медии. Защо да положат усилията, изисквани от някои "алтернативни" лечения (като диетични и начин на живот модификации), когато можете просто да поп хапчето, за да направи всичко по-добре?

Докато много хора смятат, че техните лекарства са ги излекували, тъжният факт е, че дори "лекарите" наистина не знаят какво правят, когато предписват лекарство, като антидепресант: В най-добрия случай те приемат изстрелян на тъмно, за да види какво  може да помогне.

Разпитване на психиатрични лекарства

Освен това експертът Peter Gшtzsche твърди, че проучванията на антидепресанти и други наркотични вещества често се извършват или финансират от производителите на продуктите - правейки техните "констатации" предубедени и по същество невалидни. Gшtzsche добавя, че в много случаи има по-силен случай за вредите, причинени от психиатрични лекарства, отколкото за предполагаемите ползи. Когато става въпрос за лекарства, използвани в лечението на шизофрения, това стана много ясно в проучванията при животни - които показват, че тези лекарства могат да причинят увреждане на мозъка.

Дори и антидепресантите са съмнителни, според Gшtzsche. В клиничните проучвания пациентите в плацебо групи често съобщават, че депресията им се е вдигнала в рамките на няколко дни от наркотиците. Това, казва той, повдига въпроси за истинската ефикасност на психотропните лекарства. Някои изследвания показват, че дори не работят .

И както казва терапевтът Чая Гросбърг : "Никой не получава психиатрични лекарства с информирано съгласие. На никого не се дават много достъпни, сигурни опции и честност за това, откъде идва тяхната диагноза и колко е произволна, с добре обслужена социална критика, и все още избира да вземе психиатрични лекарства. Хората ги изтръгват от отчаяние. "Гросберг помогна на много от клиентите си да се отдръпнат от фармацевтичните продукти и има собствен опит в справянето с преодоляването на зависимостта от психиатричните лекарства.

Подкрепете нашата мисия да ви информираме : Открийте изключителните предимства на гущерните мечки от куркума и органичния течен екстракт от "куркума злато" , лабораторно тествани за тежки метали, микробиология и безопасност. Естествено високо в мощни куркуминоиди. Вкусни формулировки. Всички покупки поддържат този уебсайт (както и доброто ви здраве). Вижте наличността тук.

 

Както обяснява Гросбърг, когато хората се съгласят да опитат психиатрично лекарство, това е така, защото те са в края на въжето си. По този начин индустрията се възползва от отчаяни хора, които се борят с много болка. Освен това излизането от наркотиците води до проблеми. Това може да е скъпо, изтощително и разочароващо преживяване - и това дори ако не се налага да се справите със симптомите на отнемане. Тя твърди, че "фармацевтичните компании трябва да носят отговорност за това, тъй като създават тези високи разходи за възстановяване от вредите и медицинските злоупотреби."

Ами алтернативните лечения?

Подобно на опиоидната епидемия фармацевтичната индустрия е създала пазар за своите лекарства - който в крайна сметка разчита на зависимостта на пациентите от продуктите им, за да оцелеят. Опитвайки се да се откажат от лекарствата, може да се окаже брутално преживяване, изпълнено с ужасяващи симптоми на отнемане - и в двата случая Big Pharma успя да избегне отговорността от десетилетия. Докато някои държави започват да се опитват да държат индустрията отговорна за пълното и абсолютно незачитане на човешкия живот, който започна опиоидната епидемия, Big Pharma все още не е трябвало да се изправи срещу престъпленията си по отношение на психиатричните медикаменти.

Фармацевтичната индустрия е толкова заплетена с психическото здраве, че в много случаи пациентите наистина не се предлагат много вместо алтернативните лечения. Докато пациентът може да полага усилия да види терапевт, виждането на психиатър, за когото се предписва лекарство, често е една от първите препоръки. Психотропното лечение наистина ли е най-добрата линия на защита?

Не само има много алтернативни лечения за депресия, тревожност и други заболявания (включително диета и упражнения), има доказателства, че някои ключови хранителни вещества могат да играят роля в облекчаването на тези състояния. Б витамините идват на ум , както и витамин D. Връзката на витамин D с депресията е изключително забележима, като се имат предвид високите нива на дефицит в западните нации.

Колко хора са информирани за алтернативни лечения и потенциални хранителни причини  преди да им бъде даден психиатричен наркотик? [Related: Научете повече за това, което лекува и какво вреди на Medicine.news ]

Източници за тази статия включват: 

WakingTimes.com

MadInAmerica.com

TheGuardian.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Те разрушават цитоскелета на клетката
28.05.2018 19:49
Достатъчно е да се използват много микроелементи ежедневно. Разбира се естествени, а не на таблетки. Напр. пепел / зола / от лозови пръчки, стрити яйчни черупки, ламинария, и хума.
цитирай
2. zahariada - Да
29.05.2018 08:34
Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739202
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031